Meer over onze kwaliteit - Macrogenix - Power of Nature
15481
page-template-default,page,page-id-15481,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Maatwerk productie
Macrogenix B.V. produceert al haar producten op maat volgens moderne, hygiënische productiemethoden. Daardoor hebben wij van grondstof tot eindproduct controle over alle stappen in het productieproces.

Laboratoriumanalyses
De productie faciliteiten van onze partners beschikken over een eigen laboratoria. Om de kwaliteit van de producten te kunnen waarborgen, worden door deze laboratoria ingangs-, in process- en eindcontroles uitgevoerd. Waar nodig worden analyses uitbesteed aan externe laboratoria.

HACCP
Het hele productieproces bij Macrogenix B.V. voldoet aan de HACCP-normen. HACCP is een gevarenidentificatie- en risico-evaluatiesysteem, waarmee alle potentiële bedreigingen voor de volksgezondheid geïdentificeerd, geëvalueerd en beheerst worden.

Contaminanten
Het externe laboratorium controleert onder andere op de aanwezigheid van verontreinigingen, zoals microbiologie, zware metalen, PAK’s, residuen van bestrijdingsmiddelen, dioxines, schimmels en bacteriën.

Gegarandeerd vrij van
Bij de samenstelling van onze producten is optimaal rekening gehouden met mogelijke allergene reacties op bepaalde bestanddelen. Om deze reden zijn de producten zoveel mogelijk vrij van mais, soja, gist, gluten, lactose, sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Gegarandeerd zonder GMO’s
Macrogenix B.V. wordt altijd ontworpen zonder GMO risico ingrediënten en is gegarandeerd vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Grondig wetenschappelijk onderzoek
Macrogenix B.V. investeert veel tijd en geld in de ontwikkeling van haar gezondheidsproducten. Er gaat dan ook een lang en grondig onderzoekstraject vooraf aan een productlancering, zodat de producten altijd naar de laatste wetenschappelijke inzichten zijn ontwikkeld. Ons “state of the art” research team heeft een wereldwijd netwerk van experts die duurzaam ingezet worden bij de ontwikkeling van onze gezondheidsproducten. Kwaliteit, innovatie en wetenschappelijke onderbouwing zijn belangrijke sleutelwoorden binnen Macrogenix. Macrogenix is dan ook “evidence based”, hetgeen betekent dat het effect van onze producten door middel van eigen (klinisch) onderzoek en continue met onze gezondheidsprofessionals geëvalueerd wordt.

Optimale kwaliteit van ingrediënten
Macrogenix producten bestaan voornamelijk uit specifieke, bewezen combinaties van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in optimale doseringen en verhoudingen. Alle producten zijn vrij van gluten, gist, lactose, conserveringsmiddelen of E-nummers die dienen als geur-, zoet- of smaakstof. Producten van Macrogenix bevatten hoogwaardige ingrediënten, die voldoen aan strenge kwaliteits- en zuiverheidseisen en bieden daarmee altijd een pure kwaliteit. Voor onze geldt dan ook: natuurlijk het beste, voor iedereen.

Macrogenix producten bevatten vaak ook “gepatenteerde” ingrediënten met hoge biologische beschikbaarheid en bewezen werkzaamheid. De Macrogenix producten zijn hierdoor onderscheidend en vaak effectiever dan andere, vergelijkbare producten. Ondanks de vaak kostbare ingrediënten, hanteren we prijzen die voor onze gebruikers betaalbaar zijn. We hechten dan ook grote waarde aan hoogwaardige producten die voor iedereen bereikbaar zijn.