Macrogenix - Wil je weten wie wij zijn | Power of Nature
15281
page-template-default,page,page-id-15281,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Macrogenix B.V. is eind jaren ’80 opgericht door de heer R.A. van der Kuil. Macrogenix B.V. is en blijft een volledig onafhankelijk bedrijf met een hecht en toegewijd team van gepassioneerde medewerkers. De heer Van der Kuil heeft een academische opleiding – in binnen- en buitenland – gevolgd. Tijdens zijn college Biochemie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, werd hij geraakt door de opmerking van de professor, dat de mens niet zonder vitaminen en mineralen kan functioneren. Deze spelen een cruciale rol (co-factor) bij alle cel processen. Zonder deze elementen zou celdood het eindresultaat zijn. Het gevolg hiervan kan zijn, dat vitale functies geleidelijk aan verminderen en/of leiden tot volledig functieverlies van het orgaan. Ook heeft de heer Van der Kuil een studie Functional & Vestibular Neurology in de USA met succes afgesloten en is hij hier in praktiserend. Door deze studies kunnen wij onze klanten een deskundig advies geven.

Wij wensen iedereen een vitaal en gezond leven toe. En dit proberen we op een eerlijke, milieuvriendelijke en sociale manier te bereiken.

Macrogenix - Voedingsupplementen voor de mens

Onze missie

Macrogenix levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en we delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven nu of op latere leeftijd. Wij zijn specialist in het ontwikkelen van bijzondere en complete samenstellingen. Naar onze visie dienen deze hoogwaardige producten eveneens toegankelijk te zijn voor consumenten, die niet direct via een gezondheidsprofessional zijn doorverwezen maar die graag op eigen initiatief producten willen gebruiken. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

Onze specifieke producten zijn complete producten, bestaande uit bijzondere, veelal gepatenteerde extracten, in optimale doseringen en uitstekende onderlinge verhoudingen. Er wordt niet bezuinigd op doseringen en kwaliteit van de ingrediënten, temeer omdat dit criterium nou juist het verschil in een superieure werking van voedingssupplementen bepaald. In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen. Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen.

Producten met een heilzame werking tegen betaalbare prijzen. Dat is waar het naar onze visie om draait!

Persoonlijk advies nodig?

Wilt u meer informatie over onze producten? Neemt u dan contact op met ons adviesteam op +31 71 36 46 700.